Asassin’s Bullet

Itunes yllätti eilen totaalisesti. Olen katsonut vuosien saatossa todella paljon .99 leffoja ja nyt niitä oli Itunesiin tullut kokonainen katalogi. Päätin heti siltä istumalta vuokrata neljä elokuvaa, siinä pelossa, että kyseessä on vain jokin hetkellinen tarjous. Yksi näistä elokuvista oli Asassin’s Bullet, jonka olen joskus nähnyt ennenkin, mutta siitä on aikaa. Hyvä, ehkä jopa hieman salaperäinen elokuva. Jossain vaiheessa elokuvaa aloin hieman taas ihmettelemään SVS:n latteutta, ja kyllähän se syykin taas löytyi nopeasti. Jostain syystä oletusasetukset subissa eivät olleet kohdillaan, eli subbari paljon hiljaisemmalla kuin piti. No elokuvan lopussa hieman voluumia alas ja subbaria kovemmalle, äänet palasivat taas omalle tasolleen. Näiden kanssa pitää kyllä olla tarkkana.

Elokuva oli ihan ok, tosin tänään oma keskittyminen elokuvaan hieman hukassa. Christian Slater on hyvä näyttelijä, tässäkin suoritus on hyvä, mutta rooli sinällään aika kevyt. Elika Portnoy teki elokuvassa loistavan ilmeettömän suorituksen. Portnoy oli ehdottomasti tämän elokuvan parasta antia ja antoi hienosti kasvot kaksisuuntaiselle mielialahäiriölle. Jännä juttu, että vaikka elokuva oli ennestään tuttu niin en juurikaan muistanut tapahtumia ulkoa ja elokuvaa oli kiva katsoa myös uudelleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s