The Poison Rose

Pitkästä aikaa taas Itunesin puolella ja The Poison Rose iski silmään välittömästi. John Travoltaa en ole nähnyt aikoihin ja Morgan Freeman ei petä koskaan, hyvät lähtökohdat siis leffalle. John Travolta oli erittäin hyvä, rooliin olisi tosin loistavasti sopinut myös A Star is Bornissa näytellyt Bradley Cooper. Travolta rooli juoposta yksityisetsivästä muistutti muutenkin hyvin paljon Star is Borning alkoholisti muusikkoa. Hyvä ja lämmin sydän piilossa jossain rosoisen ulkonäön ja harhailevan rakkauden takana. Morgan Freeman oli hyvä oma itsensä, mutta rooli jäi jotenkin hieman etäiseksi. Rooli sinänsä oli Freemanille hyvin sopiva, eli hieman kuin mafiooso joka hallitsi koko kylän tapahtumia, Freemanin rooli jäi kuitenkin hieman pehmeäksi, lähinnä ehkä arvoitukselliseksi. Pehmeys ja arvoituksellisuus ehkä ylipäätään kuvasi hyvin koko elokuvaa. Jännitystä hieman puuttui, vaikkakin aiheesta sellaisen olisi voinut helposti saadakin. Tähän ehkä eniten vaikutti Travoltan todella ”laid-back” asenne kaikkeen.

Odotin leffasta muutenkin hieman enemmän action pitoista leffaa, mutta nyt esimerkiksi äänimaailma jäi hyvin vaisuksi. Subbaria ei tässä leffassa pahemmin edes olisi tarvittu, sen verran vaisua oli ääniraita. Juoni sinällään oli aika johdonmukainen ja osuva. Paljon juonenkäänteitä ja lopulta koko juoni paljastuikin vasta aivan elokuvan lopussa, mikä sillään on aina hyvä asia. Ei tästä nyt mitään aivan spektaakkelia syntynyt, mutta hyvää lauantaipäivän viihdettä kuitenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s