The Spectacular Now

Pitkästä pitkästä aikaa jotain hieman romanttisempaa kuin action leffat. The Spectacular Now kertoo eroamisen tuskasta, rakastumisesta ihmiseen johon ei pitänyt voida rakastua ja ensi rakastumisesta. Kun nämä kaikki liittyvät kahteen ihmiseen, sotku on valmis. Elokuva oli parempi kuin mitä osasin odottaa. Nuorten kipuilua on välillä vaikea katsoa, mutta tässä elokuvassa elämän todellisuus oli osattu kuva aika hyvin.

Miles Teller Sutter Keelyn roolissa ei vakuuttanut minua. Sutterin rooli toisaalta suosittuna ja vahvana ihmisenä, toisaalta erittäin hauraana ja haavoittuvaisena ei varmasti ollut rooleista helpoimmasta päästä, mutta jotain hieman varmempaa olisin toivonut. Näytteleminen oli jotenkin hieman kevyttä. Shailene Woodly Aimeen roolissa sen sijaan oli täydellinen. Nuori nainen joka ei ole ollut poikien suosiossa, ei treffejä eikä seksiä löytää sattumalta ensirakkauden joka ei pitänyt olla mahdollista. Woodly todellakin vakuuttaa roolissaan. Elokuvassa pohditaan alkoholismia ja miten alkoholismin vaikutukset ulottuvat syvälle nuoren mieleen. Näitä perheitä , joissa alkoholi on johtanut vanhempien eroon, valitettavasti Suomestakin löytyy paljon. Se ei varmasti ole ikinä nuorelle helppo asia käsitellä, etenkin jos vanhemmat yrittävät suojata nuorta todellisuudelta. Nuoret ovat fiksuja ja tietävät kyllä mitä ympärillään, yrittävät vanhemmat sitten salata todellisuutta tai ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s