2 Fast 2 Furious

Näinhän sitä sitten suositteli Netflix myös Fast & Furious sarjan toista osaa katseltavaksi, joten pitihän siihen tarttua. Leffa oli hyvin pitkälti samaa Fast & Furious kaavaa, johon tässä on viime aikoina saanut tottua. Tällä kertaa tosin pitää todeta, että leffa ei mielestäni yltänyt kahden uusimman tai ensimmäisen tasolle. Leffa oli hieman kuin kopio ensimmäisestä, hieman väkisin tehtynä. Näinhän siinä yleensä käy jatko-osien osalta, mutta toisaalta nostaa edelleen mielenkiintoa siitä miten tästä on päästy sitten eteenpäin nostaen sarjan tasoa. On itse asiassa todella mielenkiintoista katsoa leffasaagaa niin, että ensin on nähnyt viimeisen ja sen jälkeen palaa alkujuurille.

Tämä kuva itseasiassa näyttää aika hyvältä mysö HD laadulla

Ääni maailma tässä leffassa oli leikattu ja liimattu edellisestä, eli siinä ei sinällään mitään uutta. Jep, autojen ääniä, mutta ei varsinaisesti mitään muuta erityisen vakuuttavaa. Onhan leffa muutenkin edelleen aika vanha, ja kuvan laatukin Netflixin HD materiaalina aika heikkoa. Joka tapauksessa ei mitään ajan hukkaa, etenkin kun tämänkin leffan näkemisestä on todella todella paljon aikaa, jos sitä nyt edes olen koskaan nähnyt. Seuraavaan on taas pakko mennä, mutta ehkä jotain muuta ennen sitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s