Fast & Furious 1

Aamusta tuli ihmeteltyä, että mitäpä sitä tänään katsoisi ja sattumalta eteen hyökkäsi ensimmäinen Fast &Furious. Mainitsin kiinnostuksesta näihin aikaisempiin Fast & Furious leffoihin jokin aikaa sitten ja kyllä kannatti. Leffa on jo oikeasti aika vanha, vuodelta 2001 ja sen huomasi monesta asiasta. Kuvanlaatu ei ole priimaa, ja äänetkin vain luokkaa ok. Tuolloinhan vasta haaveiltiin esim. Atmos äänistä. En ole varma olenko kyseistä pätkää koskaan edes nähnyt, mutta tykkäsin paljon. Ymmärrän hyvin, että tykkään myös uudemmista.

Ennen kaikkea se mikä lämmitti mieltä oli se, että samoja näyttelijöitä on edelleen todella paljon mukana. Muutenkin jätti paljon miettimisen sijaa siitä, miten uusimpaan versioon on päästy. Paljon on matkalla tapahtunut ja tämä leffakokemus ehdottomasti osoitti sen, että muutkin osat täytyy jostain kaivaa vielä esiin. Jos jollain on tämä sarja elokuvia vielä näkemättä niin nyt ehdottomasti tutustumaan, takuuvarmaa viihdettä tiedossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s