Ghostbusters

Ikivanhan leffan uudellen masterointi, mutta eipä taida olla alkuperäistäkään koskaan tullut katsottua. Eikä sinällään ihme, ei nimittäin yhtään leffa minun makuuni ja kaiken lisäksi aika huono leffa muutenkin. Leffan tunnusbiisi on tarttuva ja tuttu nuoruudesta, mutta siihen ne ilonaiheet sitten jäävätkin. En oikein tykännyt näyttelijöistä tai ylipäätään koko rooleista. Jotenkin kovin tekaistun oloista ja tylsää. Joo, kyseessä on komedia, mutta eipä paljon kyllä edes naurattanut.

Äänien kannalta leffassa olisi varmasti ollut paljon potentiaalia. Uusi subbari oli nyt keskellä lattiaa ja ääntä joutui taas jossain vaiheessa nostamaan, kun tehoja ei oikein tullut. Lopulta sain kuitenkin sen verran ääntä ulos, että voin hyvin todeta, että subbari tulee toimimaan edessä niin hyvin kuin se nyt yksinään voi toimia. Muutamia ihan mageita kohtauksia tässäkin elokuvassa oli, mutta ehkä leffan yleinen huonous vei niistäkin parhaan terän. Yksi siisti effekti oli tuo kuvassa näkyvä tehoste, jolla aseiden laaserit tuotiin näyttävästi mustien reunojen päälle. Tuo oli ensimmäinen kerta koskaan kun olen tuollaista nähnyt, mielenkiintoista.

Siisti effecti, jolla mustia palkkeja kuvan ylä- ja alalaidassa käytettiin hyväksi.

Seuraavaksi sitten töihin, ja etuseinän kimppuun. Jos meinaan saada subbarin mahtumaan ”piiloon” etuseinän alle, jonkin verran tullaan tarvitsemaan vasaraa ja akkuporaa. Joka tapauksessa päätös on nyt tehty, eli annetaan SVS:lle mahdollisuus, eli laitetaan se paikalle ja testaillaan jonkin aikaa. Subbari on sata varmasti hyvä, sen se on jo osoittanut. Nyt kyse onkin sitten siitä, että millä aikataululla tarvitaan toinen subbari. Toivottavasti ei ihan heti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s