Blade Runner – Final Cut

Tuli tuossa jo viime postausta kirjoittaessani mietittyä, että onpas sitä tullut viime aikoina törmättyä yllättävän hyviin elokuviin yksi toisensa jälkeen. No nyt sitten tuli oikein pohjakosketus, ainakin elokuvan kiinnostavuuden osalta. Katsoin UHD-Levyltä Blade Runner Final Cut elokuvan, joka siis alunperin vuodelta 1982 jolloin Harrison Fordikin näytti vielä pikkupojalta. Myöhemmin ääniä ja kuvaa on paranneltu ja ilmeisesti myös jotain kohtauksia lisätty. Tiedän, että monelle tämä elokuva varmasti tippuu hyvin, mutta minä kyllästyin jo ensimmäisen varttin jälkeen ja loppuaika menikin sitten käynnykällä surffaille ja parempia hetkiä odotellen. Muutaman kerran kävi myös mielessä lopettaa koko katsominen, mutta vasten tahtoani katsoin elokuvan kuitenkin loppuun.

En vaan yksinkertaisesti tykännyt kyseisestä elokuvasta. Äänissä oli jotain ihan ok, mutta nekään ei niin hyviä kokonaisuudessa kuin olisin toivonut. Jopa basson tasoa oli nostettu tuo yks db, mutta silti jotain puuttui. Tosin basson kanssa jouduin paljon miettimään, onko se nyt jo liian kovalla vai oliko se vain tämän elokuvan ääniraita. Kuvan laatu oli aika heikko, sekin varmaan osaltaan vei intoa elokuvasta. Todella paljon hyvin tummaa ja rakeista kuvaa. Uudelleen tätä en varmasti jaksa ikinä katsoa, haluaisiko joku ostaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s