An Affair to die for

Kaipasin vaihteeksi jotain uutta, sitä sain, mutta en aivan sitä mitä ehkä ajattelin. Katsoin jokin aikaa sitten elokuvan suhteesta, josta muodostui pakkomielle ja sen vuoksi tämän päivän elokuvan suositteli minulle Netflix. Elokuva oli aika hyvä, mutta ainakin erittäin yllättävä. Juoni oli loistava, vaikka hieman ennen loppua pystyinkin jo syyllisen päättelemäänkin. Siitäkin huolimatta, elokuva oli todella jännä ja kiinnostava. Elokuva piti otteessaan ensimmäisestä minuutista loppuun asti. Vaikka loppu olikin ehkä hieman julma jopa tähän elokuvaan, niin elokuva oli kokonaisuudessaan todella rankka ja raaka.

Elokuvan näyttelijätyö ansaitsee kiitosta. Roolit olivat mielestäni hyviä. Elokuvan alku johdatti hieman väärille raiteille, sillä luulin aluksi, että suhde muodostuu ovimiehen ja naisen välille aivan sattumalta. Siinä vaiheessa kun todellinen juoni paljastuikin niin yllätys oli aika suuri. Elokuva käsittele hyvin kovalla tavalla pettämistä, mikä maailmassa on erittäin yleistä ja monelle jopa ihan normaalia. Elokuvassa kuitenkin tuodaan hyvin esiin, että jokainen pettäminen tuhoaa jonkun, jonkun perheen, jonkun koko elämän. Pettämisessä ei ole mitään hyvää ja se varmasti jäi tästä elokuvasta jokaiselle käteen. Pettäminen tappaa, tässä elokuvassa valitettavasti kirjaimellisesti. Suosittelen lämpimästi kaikille jännärin ystäville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s