The Amazing Spiderman 2

Nyt alkaa taas korvat olla aika lailla täynnä meteliä ja aika siirtää katseet hetkeksi johonkin muualle. Katselin The Amazing Spiderman 2 leffan UHD-levyltä ja kyllä oli taas mahtava äänet leffassa. Ei tämäkään ihan Venomin tasolle pääse, joka tällä hetkellä tuntuu olevan ja pysyvän referenssi levynä, mutta paljon erittäin hyviä Atmos kohtia yleisen mekkalan lisäksi. Sen verran kuitenkin tullut viime aikoina katsottua nimenomaan leffoja äänien vuoksi, että tässä leffassa alkoi jo hieman kunto loppua. Joudun jättämään yli kaksi tuntia kestävän elokuvan kesken ja jatkamaan siitä viimeisen puoli tuntia aamulla. Ei sikäli, että elokuva olisi nyt varsinaisesti ollut huono, mutta hieman liian yksitoikkoinen pelkkien äänien paukutteluun.

Spidermanit on hyviä ja kuten kerroin uusimman leffateatterissa katsotun leffan jälkeen niin olen näistä alkanut myös enemmän pitämään. Nyt ehkä sain vastauksia myös tuohon, eli yhtenä syynä varmasti se, että leffat ovat parantuneet. Harvinaista sinänsä, sillä yleensä näissä jatko-osissa ei ole niin hyvin onnistuttu. Oleellinen asia varmaankin on huumorilla, mutta toisaalta tykkään myös Tom Hollandista Peter Parkerina enemmän kuin Andrew Garfieldistä. Onhan sitä toki viidessä vuodessa monta muutakin asiaa muuttunut, ja jos esimerkiksi miettii muita uusimpia hittielokuvia, niin kyllähän tämänkin elokuvan ääniraidasta olisi voinut nykypäivänä saa hieman vielä enemmän irti.

Leffa oli joka tapauksessa ihan asiallinen, mutta seuraavaksi vaaditaan jotain hieman syvällisempää ja rauhallisempaa, saapa nähdä mitä se on. Joka tapauksessa en ole pitkään aikaan edes avannut Netflixiä johtuen siitä että aika on kulunut fyysisten levyjen ja HBO-Nordicin kanssa. Nyt kuitenkin HBO kokeilu loppui eilen ja Game of Thrones on kolme kautta katsottu loppuun, joten aika palata arkeen. Game of Thronesta ei mitään uutta sanottavaa, saa nähdä milloin saaga minun osaltani jatkuu vai jatkuuko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s