Venom

Eilinen elokuva jätti paljon hampaankoloon, joten olihan sitä korkattava toinen elokuva rivistä nopeasti. Venom, suuren suuri mysteeri. Kotelo on upea, mutta ei sano sanaakaan elokuvasta. Eipä ollut entuudestaan muutenkaan tuttu, joten ei muuta kuin tutustumaan. Onkohan uusi Panasonic oikein asetettu ja onko kaikki nyt varmasti kohdillaan, NO TODELLAKIN ON!! Venom, aivan huikea reference elokuva Dolby Atmoksen maailmaan. Äänet olivat aivan mahtavat, basso ulottui todella alas ja Atmos kanavia käytettiin jatkuvasti ja loistavasti. Tässä elokuvassa todellakin tunsi olevansa läsnä, ja siitähän tässä koko Atmos jutussa on kyse.

Yleisestiottaen minulle elokuvissa vaikuttavinta on keskikanavasta tuleva hyvin matalalle ulottuva puhe, esim. Clint Eastwood on tästä hyvä esimerkki, toki on monia muitakin. Yleensä koko järjestelmän laatua on helppo mitata näiden äänien kautta, ainakin minulle. Nautin aina, jos keskikanavasta (subbarin avulla toki) ammutaan erittäin syvää ja matalaa miehen ääntä. Mutta, mutta mutta. Venomin kuiskaukset ja puhe oli jotain aivan muuta!! Aivan käsittämättömän upeat äänet ja joille Atmos todellakin teki kunniaan. Tai toisinpäin, Venomin (örkin) puhe todellakin toi Atmoksen syvimmän olemuksen esiin. Näitä kohtauksia oli jatkuvasti pitkin elokuvaa, ja nauroin lähes jokaisessa kohdassa ääneen. Todella todella upeaa äänimaailma tässä elokuvassa, ja jep, laitteet todellakin toimii.

Elokuvasta voi muuten sanoa, että hyvä leffa. Nämä örkki ja fantasiaelokuvat eivät koskaan ole olleet minun suurin juttu, mutta tälläisiä äänimaailmoja ei vaan saa juristi-draamasta. Tästä elokuvasti kuitenkin tykkäsin, örkkejä tai ei. Elokuvan juoni oli sujuva ja koin että elokuva oli muutakin kuin ainoastaan äänet ja kuva. Joka tapauksessa ostamani paketin arvo senkun kasvaa, jos elokuvien laatu on tätä luokkaa myös muissa. Seuraavaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s