We belong together

Välillä elokuvat osaavat yllättää. En ollut aivan varma minkälaista elokuvaa olin aloittamassa katsomaan, mutta oletuksena oli trilleri, jossa opiskelija harrastaa opettajan kanssa seksiä ja sen jälkeen alkaa kiristämään häntä asian kanssa.

No aivan väärässä en aiheen suhteen ollut, mutta ensimmäinen jättiyllätys tuli kun joku heitti nuoren opiskelijatytön kaiteen yli kuolemaan, en nähnyt tämän tulevan. Sai hetken aikaa fiilikset että ”whaat?” Elokuvan aihe ja juoni ei antanut juurikaan mitään uutta. Näitä leffoja on nähty ennenkin ja tästä leffasta tuli hieman halpa fiilis. Ei siis niinkään elokuvan tason vaan juonenkäänteiden osalta. Mikä tässä elokuvassa lopulta oli todella mielenkiintoista, oli se että elokuvan loppukohtaus (jossa avattiin juonen taustat) jätti oven selkosen selälleen jatko-osalle. Onko tästä tosiaan tulossa vielä jatko-osakin? Muutenkin hieman tylsän elokuvan parasta antia oli juuri tuo lopun vankilakohtaus, jossa taustoja avattiin. Olisikohan näiden taustojen avaaminen hieman aikaisemmin avannut koko elokuvaakin hieman paremmin? Loppujen lopuksi kuitenkin kepeä illan viihde, hyvä kun tuli katsottua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s