Stellan Kidnappaus

Voiko hyvän kokopitkän elokuvan tehdä vain kolmella näyttelijällä? Kyllä voi! Katsoin tänään Stellan Kidnappaus leffan Netflixistä. Kaksi vankilasta päässyttä kaverusta ovat laatineet suunnitelman, jolla kidnappaamalla rikkaan miehen tytär saadaan rahat koko loppuelämää varten. Homma toimii kuin rasvattu, kunnes jotain menee pieleen. Kidnapatulle kun sattumalta selviää, että toinen kidnappaajista onkin hänen entinen poikaystävänsä. Jännittävä ja mielenkiintoinen asetelma. Yleensä kun joku kidnapataan, elokuvaan liittyvät poliisit ja kilpajuoksu aikaa vastaan. Niin tässäkin elokuvassa, mutta mielenkiintoiseksi asian tekee se, että yhtäkään poliisia tai muutakaan näyttelijää ei koko elokuvan aikana nähdä. Elokuvan jännitys on käsin kosketeltava elokuvan alusta loppuun asti siitäkin huolimatta ulkopuolista uhkaa ei elokuvassa näytetä. Itse asiassa tykkäsin elokuvasta paljon. Entinen poikaystävä, lapsestaan välittämätön isä, raskaus, paljon asioita, jolla asetelmasta saatiin enemmän kuin mielenkiintoinen. Elokuvan tapahtumia on todella mahdotonta veikata etukäteen ja siksi elokuvaa oli pakko seurata ajatuksella. Se mikä elokuvasta tosin jäi vähän häiritsemään oli hieman heikko kuvanlaatu. Olikohan järjestelmässä sittenkin jotain vielä vialla. Kuvaan liittyvät asiat ovat jääneet pahasti taka-alalle samalla kun olen säätänyt äänien kanssa. Googlaillaas hieman ja katsotaan mitä asialle voisi tehdä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s