Kill Ratio

Tänä aamuna vihdoin säädöt kohdalleen ja nyt leffahuone kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Käyrät ovat lähellä sitä maksimia mitä tuossa huoneessa on mahdollista saada. Isoin ongelma äänien viimeistelyssä oli subbarin äänen kovuus. Kun säädin subbarin tehot riittävät korkealle, oikeastaan kaikki ongelmat ratkesivat. Jännä, että tuolla asialla oli vaikusta mm. Crossover-säätöön (80hz ei toiminut) sekä siihen, että ääniin tuli järkyttävän iso dippi 70-80hz väliin heti jos subbari ei ollut tarpeeksi kovalla. Tämän jälkeen sain vielä korjattua subbarien ja pääkaiuttimien phase ongelman, joka oli se viimeinen silaus tähän kokonaisuuteen. Joka tapauksessa nyt on säädöt säädetty taas hetkeksi ja nyt loppukesä vaan nautitaan.

Kuvassa alin käyrä näyttää mitä tapahtui kun subbarin äänen taso tippui liian alas.
Tässä näkee muutamia vaihtoehtoja kun subbarien tasoa laskettiin alemmas, valitsin lopulta alimmaisen.

Olen varannut Netflixin suosikkit listalle muttamia elokuvia tätä hetkeä varten. Ensimmäisenä listalta pääsi irti Kill Ratio. Sen lisäksi että elokuva kuulosti todella loistavalta, niin tykkäsin todella paljon myös itse leffasta. Juoni oli loistava kaikkine käänteineen. Tom Hopper oli itselleni uusi näyttelijä, mutta erityisen hyvä roolissa. Jääkylmä tappaja kuitenkin äärettömän fiksun oloinen ja aina pientä pilkettä silmäkulmassa. Jo henkilönä mieleen entisen kämppikseni yliopisto-ajoilta. Elokuvan tapahtumat sijoittuivat ainoastaan yhteen hotelliin, mutta se ei elokuvan toimivuutta estänyt. Juoni piti kokoajan tiukasti otteessaan ja vaikka kaikki tuntui koko ajan olevan halussa, silti kaikki oli uutta. Todella loistava leffa, jonka paras kohtaus, jossa kaappausta yrittänyt kenraali toteaa, että Hopperin pitää olla vielä elossa koska aseiden pauke kuuluu. Hetkeä myöhemmin, nyt se on kuollut koska pauke loppui, todellisuudessa mies oli kuitenkin tappanut yksin koko armeijan. Hyvin amerikkalaista, eikö?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s