We need some action – All the Devil’s men

Tämä ilta vaati nyt hieman actionia. Päätin etsiä Netflixin puolelta jotain vain jenkeissä näkyvää toimintaelokuvaa, ei niinkään mitään tehostehurjastelua (laitteet edelleen kalibroimatta ja keskimmäinen Klipsch 280f matkalla) vaan enemmänkin omaksi iloksi. Nyt vaan oli fiilis, että haluan katsoa jotain toimintaa. Ja hyvää lääkettä toiminnan puutteeseen löytyikin. All the devil’s men oli erittäin hyvä toiminta elokuva. Jouduin haastamaan itseäni hieman ääniraidan kanssa, sillä luonnollisestikaan elokuvaan ei löydy suomitekstejä. Hyvä sinällään, nimittäin kielitaitoa on hyvä pitää yllä ja elokuvien katsominen toimii siinä tarkoituksessa mitä parhaiten. Aluksi koitin myös hetken englanninkielisiä tekstejä, mutta se vain hankaloitti asiaa. Tekstit pois ja hienosti pysyi kärryllä.

Elokuvan juoni oli kiinnostava ja piti hyvin otteessaan elokuvan loppuun asti. Toimintaa oli riittävästi ja vaikka äänet eivät päätä huimanneet (samoin kuin kuvakaan), niin nautinnollinen ilta tämän elokuvan parissa tuli. Tykkäsin taas katsoa jotain muuta kuin tunnetuimpia sankareita, ja usein nämä uudet tuttavuudet tuovat loistavan lisän näihin toimintaelokuviin. Tässäkin elokuvassa koko kärkikaarti oli loistavia. Ei yhtään huonoa tai ärsyttävää roolia, vaan kaikki toimivat loistavasti yhteen! Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s