Someone Great

Netflixin puolelta tuli katsottua rakkauskomedia Someone Great. Hyvin mitään sanomaton loppuillan ajanviete. Ajatukseltaan sinällään lupaava, pitkä suhde, alkanut hyvin nuorena, mutta päättyy yllättäen. Silloin monella varmaan hyvin samansuuntaisia ajatuksia, nyt mennään, vai mennäänkö sittenkään. Siihen se sitten kuitenkin jäi. mielestäni elokuva ei oikein edennyt vaan junnasi vain paikallaa. Erotaanko kaikki, erotaanko vai eikö erota ja kenen kanssa mennään sänkyyn. Oma ajatus hieman taas pääsi herpaantumaan ja leffa tuli katsottua loppuu hieman sivusilmällä. Jälkifiilis.. On näytä tämän aiheisia leffoja nähty paljon parempiakin, mutta tulipahan nähtyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s