Viikon .99

Löysin sitten vihdoin parin Klipsch 280F:ä ja siitä se sitten lähti. Nimittäin ääretön v…tus. Laitoin kajareita paikalleen kun aloin katsomaan, että joku nyt ei täsmää. Kaksi uudet 280F:t on paljon isommat kuin tuo yksi keskellä, missä siis vika? Hetken asiaa tutkittuani tajusin vihdoin, että keskellä ei olekkaan 280F vaan 260F. Olin sitten kiiressä ja vahingossa osatanut verkkokaupasta keskelle väärän kaiuttimen, tai en oikeastaan tiedä oliko siellä edes oikeaa missään vaiheessa vai olinko vain itse sekoillut asian suhteen… No niin tai näin niin jotain pitäisi nyt tehdä. Onneksi verkkokauppa.com loistava asiakaspalvelu auttaa tässäkin tilanteessa ja saan kaiuttimen vielä palautettua.

On muuten yhden yksittäisen pääkaiuttimen hankkiminen aika vaikeaa, etenkin jos malli on jo poistunut myynnistä. Pareja vielä jonkin verran löytyy, mutta esim. Marekilta myydään vain pareittain. No onneksi on netti ja Saksasta löytyi vielä verkkokauppa josta yhden tuollaisen pystyy tilaamaan. Saa nähdä miten käy. Tänään piti kuitenkin vielä ennen paketointia ”uutta” settiä testata, ja elokuvana viikon .99 leffa Reprisal. Bruce Willisin leffa, josta en ole aikaisemmin edes kuullut. Ja mikä mielenkiintoisinta, Willis leffassa sivuosassa. Hienoa sikäli, että tuossa iässä ja tuolla kokemuksella voisi moni viitata kintaalla edes ehdotuksille sivuosista. Toki rooli on merkittävä, mutta silti. Willisin rooli on kuitenkin hieno ja vaikka se onkin hyvin Bruce WIllismäinen niin tykkäsin. Willisin roolit meni jossain vaiheessa hieman vanhan toistamiseksi, mutta tässä roolissa on myös jotain piristävää. Muutenkin tykkäsin leffasta. Juoni on hyvä, ja elokuva lähtee heti liikkeelle. Ei tässä leffassa tarvitse miettiä kauaa kuka on syyllinen, mutta siitä lähteekin elokuva mielenkiintoisesti liikkeelle. Toisaalta monta vastaavaa leffaa on tehty niin, että ryöstöjä tehdään monta ennen kuin tekijän jäljille päästään. Tässä syyllinen jää kiinni jo heti ”toisesta”, mutta muutamat loistavat twistit vievät mennessään. Esim. rahakassin varastaminen muuttaa elokuvan luonnetta aika paljon. Kokonaisuudessan loistava leffa. Ainoa miinukset huonosta kuvanlaadusta joka taisikin olla vain HD-laatua ja äänistä, jotka tällä kertaa eivät ihan wohoo elämystä antaneet vaikka siihen olisi ehkä ollut mahdollisuus. Osittain toki kalibroimaton järjestelmäkin edes auttoi varmasti asiaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s