Johnny English – Takuuvarmaa naurua

Illan päätteeksi piti heittää vielä yksi leffa tulille. Illan leffaa piti taas hieman etsiä. Jotain missä olisi hyvät äänet, mielellään Atmos, mutta toisaalta mitään turhan raskasta ei enää jaksanut katsoa. Johnny English on ollut listalla pitkään, mutta kertaakaan se ei ole vielä päässyt play-nappulan alle. Nyt oli vihdoin sen aika ja hyvin toimi. Rowan Atkinson on niitä harvoja koomikkoja, joita yleensä jaksaa katsoa useammankin kerran. Atkinsonin ”bondeja” on tullut katsottua ennenkin, ja kyllähän tässäkin taas sai nauraa oikein kunnolla. Ei mitään liian itsestään selvää, mutta paljon nerokkaita juonenkäänteitä. Näistä tulee aina Mies ja Alaston ase leffat nuoruudesta mieleen. Molemmat huikeaa viidettä kun asioita ei ota liian vakavasti. Vaikkakin edellisestä Johnny English leffasta onkin aikaa, niin hetkeäkään ei jäänyt ajatusta että koko elokuva olisi vain pakollista toistoa, jota jatko-osat usein ovat. Katson seuraavankin mielelläni kun sille tuulelle taas sattuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s