Bumblebee

Aamusta muu perhe suuntasi rannalle, joten oli aika taas etsiä hieman parempaa katseltavaa (kuunneltavaa). Bumblebee oli yksi niitä elokuvia, jotka pyörivät Itiksen Imax teatterissa, mutta jäi lopulta ajanpuutteen tai laiskuuden vuoksi käymättä. Odotukset siis kotikatsellu korkealla, etenkin eilisen Skycraper elokuvan jälkeen. Transformers elokuvia olen nähnyt ehkä muutaman aikaisemmin, mutta ei missään nimessä kaikkia. Transformers elokuvat ovat aina olleet minulle yhden leffan viihdettä, ei millään tavalla leffasarja, joka olisi pakko nähdä tai jotain, jota odottaisi. Niin myös tälläkin kertaa, odotuksia effektien lisäksi ei juurikaan ollut, mutta kivaa ajanvietettä kuitenkin. Elokuvan juoneen ei juurikaan oltu panostettu ja tehosterikkaiden taistelukohtauksien merkitys jäi ohueksi. Bumblebeen touhuja sai muutaman kerran nauraa ja robotiksi muuttuvan auton yritystä inhimilliseksi ihmiseksi oli mielenkiintoista seurata. Ääniraita oli paikoittain vakuuttava, mutta siihen tämän elokuvan huippukohdat sitten jäivätkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s