NBA Draft 2019 – Draft Day

Huomenna järjestetään jälleen NBA:n vuotuinen varaustilaisuus New Yorkissa. Mikäpä siis sopisi paremmin tunnelmaan virittäytyessä kuin Draft Day elokuva. Draft day elokuva löytyi tälle kertaa Netflixin puolelta. Tämäkin leffa on hieman vanhempi, mutta jostain syystä ei ole osunut silmään aikaisemmin. Harmi sinällään, sillä elokuva oli paras näkemäni elokuva pitkään aikaan. Kevin Kostner harvoin tekee huonoa elokuvaa muutenkaan, mutta tämä leffa upposi minuun. Juoni oli selkeä, kello käy. Urheilumaailmassa itsekin vahvasti elävänä jotakuinkin tunsin asian taustat ja mitä tuleman pitää. Siitäkin huolimatta juonen käänteet saivat myös minut keskittymään elokuvaan todella intensiivisesti. Elokuvan jännitys säilyi loppuun asti, ja vaikka jonkinlaista hajua elokuvan lopputulemasta olikin, niin tälläinen loppu ei ollut minun pelikirjassani.

Itse draft päivän oheen rakennettu draama uudesta naisystävästä, lapsesta ja perheestä sopi elokuvaan kun se kuuluisa nenä päähän. Sivujuonteet eivät tuntuneet sivujuonteilta vaan kuuluivat elokuvaan isona osana. Lopun kohtaus äidin kanssa sai jopa omatkin silmäkulmat herkistymään, olihan siinä hyvin urheilu-elämään sopivaa draaman kaarta. Kaiken kaikkiaan todella loistava leffakokemus ja viihdyttävä ilta hienon harrastuksen parissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s