The Saint

Lauantai-illan viihteeksi etsittiin vaimon kanssa jotain rauhallista toimintaan. Netflixiä selatessa vaimo nappasi kiinni elokuvaan The Saint. Itselleni tunteman leffa, mutta yllätys oli suuri, sillä tämä elokuva osui ja upposi. Elokuvan juoni oli loistava ja hienosti etenevä. Koko elokuvan ajan oli mukavaa jännitystä päällä, samalla kun elokuva eteni tasaisesti eteenpäin. Tämän tyyppiset elokuvat on yksiä suosikkejani, mutta niitä nykyään enää löytää jostain syystä harvoin.

Elokuvan aikana jotenkin ihmettelin, että miksi kaikki valkoinen ja taivas näyttää todella heikolta. Syykin löytyi myöhemmin, eli AppleTV:stä oli mennyt HDR asetus päälle. En oikein tiedä syytä miksi, mutta 4k tykkini näyttää tällä hetkellä ehdottomasti parhaalta SDR asetuksen kanssa. Mutta seuraavaksi uusi viikko ja uudet kujeet, JBL 4306 pitäisi vihdoin olla perillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s