Lauantain Japanilainen

Todennäköisesti ensimmäistä kertaa elämässäni tuli katsottua Japanilaista elokuvaa. Netflixin elokuva The Wandering Earth herätty kiinnostuksen etenkin trailerin perusteella. Itse asiasssa on todettava, että en elokuvan kieltä edes tajunnut trailerista vaan vasta kun varsinainen elokuva pyörähti käyntiin. Elokuva näytti kuin suoraan Hollywoodista tulleelta pelastetaan koko maailma leffalta huikeine action kohtauksineen ja effekteineen. Sitä saa mitä tilaa, pätee ainakin hyvin tässä tapauksessa, eli elokuva oli alusta lähtien vauhtia täynnä. Elokuvan juoni oli pitkään hankala hahmoittaa, ja etenkin huomasin sellaisen yksityiskohdan, että amerikkalaisia elokuvia tulee itseasiassa aika paljon katsottua kuuntelemalla orginaalia ääniraitaa. Tässä elokuvassa tekstityksen seuraaminen oli must ja teki elokuvan seuraamisesta yllättävän hankalaa. Joka tapauksessa elokuvasta jäi hyvin positiivinen fiilis. Myös uuden keskikaiuttimen toimintaan olin hyvin tyytyväinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s