Serinity -psykologista jännitystä

Sunnuntai iltapäivä ja kahlasin pitkään Netflix elokuvia löytämättä mitään mielenkiintoista. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, jotenkin tuntuu, että vaikka Netflix hyvä palvelu onkin, niin uusissa elokuvassa joko laahataan pahasti perässä tai sitten en osaa niitä etsiä. No onneksi näissä tilanteissa yleensä Itunes auttaa ja niin tälläkin kertaa. Yksi iso tekijä elokuvia etsiessä on tietysti elokuvan kannet, tai paremminkin ehkä nykyään sähköinen esittelykuva. Serenity ei varsinaisesti ole herättänyt kiinnostusta vaikka sitä muutaman päivän olenkin jo kiertänyt. Tänään kuitenkin tuli päädyttyä trailerin pariin ja elokuva vaikutti hyvältä. Esittely ei ollut kovinkaan (liian) paljastava, joten avoimin mielin liikkeelle.

Elokuva oli hyvä. Juoni kuljetti tarinaa selkeästi eteenpäin ja tapahtumat oli sijoitettu hyvin lyhyelle aikajanalle. Elokuva ei avannut arvoitustaan pitkään aikaan ja ylipäätään loppuratkaisu jäi mietityttämään. Oliko se totta vai ei, tai mikä lopulta oli totta ja mikä ei. Psykologiset trillerit ovat usein hauskoja katseltavia, ihmisen mieli kun sattuu oleman hyvin erikoinen ja koskaan ei voi tietää milloin se huijaa itseään ja milloin muita. Visuaalisesti 4k tykki näytti jälleen todella hyvältä, äänet eivät suuria antaneet vaikka muutama jysäyskin matkanvarrelle oli suotu. Toiveissa iltapäivään ehkä oli hieman enemmän ääntä ja toimintaa, mutta pettymystä tämä elokuva ei iltapäivään tuonut.

Saapa nähdä mihin tämä tarina tästä jatkuu, loppu päivä onkin sitten tullut tutustuttua REW ohjelmaan ja siihen liittyviin videoihin. Asiassa tuli mentyä jopa niin pitkälle, että UMIK-1 miniDSP mikrofoni lähti illalla tilaukseen. Nyt sitten nähdään oikeasti mitä tuo huone ääneltään tällä hetkellä tarjoaa. Mielenkiintoinen viikko edessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s