Perjantai-illan huumaa

Viikonloppu jälleen aluillaan ja tällä kertaa aloituksena jotain hieman kevyempää. Kevyempää hömppäkomediaa miettiessä ei ehkä tule ajatelleeksi, että sekin voi olla totta. Siis niin kuin oikeasti totta. Kyllähän Kauheallakin Kankkusellakin varmasti on paljon esikuvia eikä tarvitse varmasti kaukaa kaivaa, mutta kuka nyt omistaa elämänsä hipan pelaamiselle. Katsoessani elokuvan trailerin jo jonkin aikaa sitten odotukset olivat juuri Kauhean Kankkusen luokkaa. Päätöntä sekoilua, jossa saa nauraa koko elokuvan ajan. Nyt kun elokuva oli päätynyt viikon 0.99 leffaksi niin pitihän se sitten katsoa. Vastoin ennakko-odotuksia elokuva ei tarjonnut aivan niin paljon naurettavaa kuin oletin, mutta toisaalta hauskahan tuota pätkää oli illan ratoksi ison karkkipussin kanssa katsella. Mitä pidemmälle elokuva meni niin sitä ihmeellisemmäksi ajatus juonen todenperäisyydestä kasvoi. Toisaalta, oli jäätävään hienoa nähdä kaverusten aitoja pätkiä elokuvan lopussa ja todeta kuinka paljon oikeaa iloa heidän leikkinsä vielä vanhuudessakin tuottaa. Aikuisten oikeasti, olisihan tuollainen aivan mahtava harrastus, tulisi väkisinkin nähtyä vanhoja kavereita useamminkin ja jännitystä elämästä ei varmasti puuttuisi. Olisihan se muutenkin upeaa törmätä vanhoihin kavereihin silloin kun sitä vähiten odottaa. Onhan se nykyään ilman hippaakin.

Tällä kertaa äänet ja kuva ei hirveästi antanut, mutta se ei ollut tarkoituskaan. Leffa tuli katsottua loppujen lopuksi todella hiljaisilla äänillä eikä kuvakaan tuonut mitään suuria elämyksiä. Päivällä piti vielä yrittää niitä aikaisemmin mainitsemiani tweakkauksia kuvaan, eli kävin hakemassa paremman HDMI kaapelin. Valitettavasti uudellakaan kaapelilla ei 60hz HDR kuvaa saanut 4:4:4 krominanssilla toimimaan. Asiaa tosin tuli jonkin verran tutkittua, eikä sitä todennäköisesti tulekaan saamaan. 30hz kuvan 4:4:4 suhteella sain toimiaan, mutta kumpi näistä sitten onkaan parempi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s