This is it

Tämä lauantai ilta menikin sitten hieman leppoisammissa merkeissä. Tiesin kyllä mitä olin ostamassa, mutta silti hieman yllätti miten tyhjä tämän dokumentin sisältö oli. Michael Jackson on jäätävän hyvä laulaja ja toki oli hienoa nähdä behind the scenes, mutta siihen se sitten jäikin. Olisin toivonut hieman paremmin dramatisoitua dokumenttia, mutta tästä jäi käteen hieman lässähtänyt ajatus siitä, että heitetään tämä nyt tästä myyntiin kun tälläinen materiaali kerran jäi käteen. Documentissa ei pahemmin esitelty ohjelman rakentamista, suunnittelua vaan ainoastaan siinä hetkessä tapahtuvaa harjoittelua. Olisin myös hieman toivonut, että Michaelin kuolema olisi documentin kulussa tullut jotenkin esiin, eli dokumentin aikana työntekijöiden, tanssijoiden ym haastatteluja ym jossa asioita olisi avattu hieman syvemmin. Jäinkö siis kaipaamaan konsertteja, joita ei koskaan tullut? No enpä oikeastaan, paljon hienoa lavatekniikkaa, pyroja ja kaikkea muuta, mutta vielä ei kokonaisuudesta saanut kovinkaan hyvää kuvaa siitä mitä kokonaisuus olisi ollut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s