Tosi tarina – Extremely wicked, shokingly evil and vile

Yksi suurimmista elokuvan muodoista, joita tykkään katsoa ovat tositarinoihin perustuvat elokuvat. Menneen viikonlopun toiseksi valinnaksi päätyi Extremely wicked, shokingly evil and vile Netflixistä. Tositarinoihin perustuvissa elokuvissa hienoa (sen lisäksi että ne on oikeasti tapahtunut) on se, että niiden loppuratkaisut eivät ole kovinkaan ennalta-arvattavia. No toki jos tarinan tuntee etukäteen, mutta itselläni harvoin on. Koen myös, että nämä elokuvat sivistävät minua ihmisenä, sillä niistä oppii aina jotain uutta maailman historiasta. Tämän kertainen elokuva sai jälleen useaan kertaan miettimään kuinka julma tämä maailma parhaimmillaan tai pahimmillaan voi olla. Elokuva oli taidokkaasti tehty, koko elokuvan vain odotin syytetyn vapautumista ja mietin, miten ihmeessä tästä voi selvitä. Sankarielokuvassa sankari varmasti olisikin selvinnyt, mutta itse uskoin syytetyn syyttömyyteen tasan yhtä kauan kuin hänen loppuun asti epäuskoinen vaimonsa. Elämää vaan ei voi aina käsikirjoittaa, ja se tämän genren elokuvissa niin hienoa onkin.

Yksi tapa joka minulla usein myös liittyy näihin elämäkerrallisiin tai faktoihin perustuviin elokuviin on se, että elokuvan jälkeen täytyy heti ottaa netti esiin ja tutustua todellisuuteen elokuvan takana. Oliko se tosiaan näin? Miltä päähenkilö näyttää todellisuudessa? Koen, että olen jälleen oppinut jotain uutta maailman historiasta, niin myös tässäkin tapauksessa kävi. Ajoittain rankka elokuva katsoa, mutta piti vahvasti otteessaan koko elokuvan ajan, ehdottomasti hyvä elokuvakokemus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s