Viikonlopun tehoste pläjäys – Aquaman

Viime viikonloppu alkoi fiiliksellä, että nyt pitää laittaa volumet kaakkoon ja etsiä jotain ruokaa vahvistimelle. Muutama viikko sitten olin jo aikeissa mennä testaamaan Itiksen uutta IMAX teatteria kyseisellä raidalla, mutta se sitten lopulta jäi tekemättä. Tähän mennessä IMAX:ia testattu Suomessa ainoastaan Maija Poppasella, jossa sali ei varmasti aivan oikeuksiinsa päässyt. Kerrotaan siis salista lisää kokemuksia kun sinne taas ehditään ja elokuvana jotain hieman vauhdikkaampaa. Jos oli tarkoitus saada kotiteatterista kaikki tehot ulos, niin sitä Aquaman todellakin tarjosi. Äänitehosteiltaan todellinen täysosuma ja koko Dolby Atmos äänentoisto pääsi hienosti oikeuksiinsa. Huonolta ei myöskään näyttänyt elokuvan visuaalinen puoli. 4K tykkini on vielä tässä vaiheessa kalibroimatta parhaaseensa, mutta kun Marekilta ehditään se tekemään niin kerron lisää kokemuksista ja siitä mikä vaikutus kalibroinnilla on tälläisen tavallisen leffafriikin katselukokemukseen. Kuitenkin jo näilläkin asetuksillä Aquaman näytti erittäin hyvältä.

Katselukokemuksena Aquaman oli ajoittain hieman pitkästyttävä, mutta koska sitä oli aloitettu äänten ja kuvan takia katsomaan, niin kyllä siinä pystyi lähes kaksi ja puoli tuntia mukana kulkemaan. Juoni sinällään kuljetti elokuvaa aika määrätietoisesti, mutta mitään varsinaisia yllätyskäänteitä ei nähty, eikä varmaan ollut tarkoituskaan nähdä. Leffa oli vuokrattuna Itunesista, mutta jossain vaiheessa elokuvaa kävi myös mielessä, että tämän leffan olisi voinut hyvin ostaa myös itselle referenssiksi kun tarvitsee jollekin kaverille huonetta esitellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s