Art of Love – Netflix

Netflixistä tuli katsottua tälläinen loppuillan elokuva kuin Art of Love. Pitkästä aikaa taas jotain hieman romanttisempaa, vaikka kyseessä olikin enemmän tälläinen agenttijännäri niin kyllähän tässä myös romantiikan nälkäisiä koitettiin tavoitella. No, itselle tämä oli hyvä leffa, koska tosiaan leffahuoneen takaosassa oli pienimuotoinen remppa viikonloppuna ja tämän vuoksi mikään ei varsinaisesti ollut kalibroituna kohdilleen.

Päätin tuon takaosan siis laittaa uusiksi, koska huone oli Trinnovilla arvioitavana tuota Waveformingia varten ja sieltä tuli palautetta, jota muutenkin jo miettinyt pitkään. Eli Trinnov suosittelee, että kaikki subbarit on huoneessa nostettuna huoneen keskitasoon, tai oikeastaan siis keskelle molemmissa suunnissa. Huoneen koko on aivan oikea neljälle subbarille, kaksi eteen ja kaksi taakse. Samoin etusubbarien paikat ovat olleet jo hyvän aikaa aivan oikeilla paikoilla, mutta nyt sitten piti vielä nostaa hieman subbareita takana samalla tavalla. Vaihtoehtoja oikeastaan oli kaksi, nostaa nykyisessä paikassa niitä korkeammalle, joka olisi aiheuttanut pahat ongelmat takasuorroundien paikoille. Toinen vaihtoehto oli sitten laittaa ne telineelle poikittain, joka tarkoittaisi paria asiaa. Ensinnäkin rakkaasta baaripöydästä täytyy päästä eroon, ja toisaalta koko takaosa tulisi muutenkin suunnitella uusiksi.

No tämä toinen vaihtoehto sitten kuitenkin kuulosti tällä kertaa paljon paremmalta, joten ei muuta kuin hommiin. Kaupasta muutama pala kakkos-nelosta suoraan mittoihin ja rakentamaan. Ensimmäisenä kuitenkin piti päästä eroon tuosta baaripöydästä, joka kyllä satutti. Se on itse tekemä ja ollut siinä siitä asti kun tänne muutettiin. Oikeastaan ainoa lähes koskematon osa huonetta, vaikka senkin käyttötarkoitus sinällään on vuosien saatossa paljon muuttunut, ensin lähti jääkaappi, sitten siitä tuli laiteteline ja lopulta kun nekin lähti, osasta pöytää tuli vain tyhjä hylly. No, onneksi sain tällä kertaa lähes koko kaapin kierrätettyä ja koko muistoa ei tarvinnut siirtää arkistoon.

Lopputuloksesta tuli lopulta sitten tälläinen. Jääkaappi palasi taas huoneeseen, roskis pääsi oven taakse ja subbarit keskelle huonetta. Samalla subbareista tuli iso korkea pöytä, jonka päälle tuli sijoitettua takasurroundit ja muuta kivaa koristetta. Takasurroundit itse asiassa toimii tuossa aika kivasti, nyt ne on oikeasti suunnattu hyvin kohti kuuntelupaikkaa, ja kaiken näkymäänkin varmasti tottuu pikku hiljaa, vaikka onhan nuo subbarit vaan aika valtavat, ei siitä mihinkään pääse. Toisaalta mietin jopa kaiken peittämistä verhon taakse, mutta onneksi lopulta keksin tuon kivan pikkubaarikaapin ja ovien ym tekemiseen. Kaiken kruunaa tynnyri, joka saa edelleen jatkaa huoneessa. Sen muuten saa nyt helposti tuosta vielä heivattua ulos jos jostain syystä tila alkaa ahdistamaan, mutta ihan saman verran tuossa takana nyt on tilaa kuin ennenkin.

Tämän kaiken valmistuminen meni kuitenkin seuraavan päivään, joten palataanpa vielä tuohon leffaan. Art of Love oli aika kiva ja hyvä leffa. Birkan Sokullu oli erittäin hyvä ja uusi tuttuvuus, joka oli kyllä roolissaan juuri niin viekas ja jännittävä kuin sopi odottaa. Tai no odottaa ja odottaa, sanotaan enemmänkin että juuri niin hyvä kuin leffa vaati toimiakseen. Esra Bilgic samoin, erittäin hyvä ja vakuuttava rooli, leffa toimi kyllä hyvin näiden kahden ympärillä. Leffa ei välttämättä ole saanut kovinkaan hyviä arvioita, eikä tämä nyt miksikään klassikoksi toki itseään kanna, mutta tykkäsin, hyvä myöhäisillan leffan.

Jätä kommentti