Murhamysteeri 2

Maanantaina aukesi illasta sen verran aikaa, että ehti jonkun lyhyen leffan katsomaan ja tällä kertaa sellaiseksi valikoitui Netflixistä Murhamysteeri 2-niminen leffa. Olen aika lailla varma, että ensimmäinenkin on tullut nähtyä, mutta jostain syystä en sitä nyt blogista löytänyt, vaikka nopeasti koitin katsoa, että mitä mieltä siitä mahdoin olla. No, joka tapauksessa odotukset leffan suhteen ei ihan hirveän korkealla ollut. mutta jotain aavistuksen päätöntä sopi varsin hyvin illan teemaksi. Tämä leffa ei nyt varsinaisesti mene millään romanttiseksi komediaksi, mutta kuitenkin jotain sen tyyppistä, ja tämän tyyppisiä leffoja ei hirveästi ole tullut kaksituhatta luvun lopun jälkeen katsottua.

Kumpikaan, Sandler tai Aniston eivät kumpikaan kuulu suuriin suosikkeihini, mutta tässä leffassa pari kyllä toimi ihan kiitettävästi. Eihän tämä nyt todellakaan mikään Knives Out ollut, mutta ihan kivaa viihdettä, joka kyllä oikeasti sai muutaman kerran ihan oikeasti nauramaankin. Eikä siis mitenkään myötähäpeästä, vaan leffassa oli oikeasti muutamia ihan hyviä ja hauskoja kohtia. Mutta vaikka kyseessä olikin enemmän komedia kuin mysteeri, niin kyllä se mysteerikin olisi voinut aavistuksen parempi olla, nyt hieman itsestään selvyyksiä.

Välillä kuitenkin tarvitaan myös välipaloja, ja tämä leffa meni kyllä ihan hyvästä sellaisesta. Leffa kesti vain puolitoista tuntia, ja kovia ääniäkään ei tarvittu, joten koiranpentukin pääsi mukaan. Roolitukset meni ihan hyvin ja leffassa sai nauraa riittävästi. Ei kannata odottaa liikoja, mutta ihan kiva leffa jos haluaa tämäntyyppistä katsoa.

Tulevaisuudesta muuten sellainen juttu, että Disney Plussan katselut ja arvostelut jatkuvat myös tulevankin vuoden. Siellä itse asiassa olisi yksi aika kiva ennakkokin katsottavissa, mutta katsotaan milloin ehtii siihen kiinni vai pitääkö odottaa julkaisupäivää. Joka tapauksessa Disney Plus on antanut vuodessa paljon kivaa katsottavaa ja samanlaiset odotukset on myös tulevasta vuodesta. CDON:istä tuli myös pari leffaa tilattua, King Arthur ja Skyscraper tuli alle yhdeksän euron hinnalla hankittua, ja etenkin Skyscraperin tiedän jo valmiiksi olevan ääniltään aika siisti leffa. Niitäkin siis jossain vaiheessa tulossa. CDON:issa olisi meneillään myös 10 leffaa 11o eurolla kamppis, mutta siitä en nyt kyllä tällä kertaa löytänyt edes viittä mielenkiintoista tilattavaksi, taitaa siis mennä tällä kertaa ohi. Ja katsotaan nyt tuleeko sitä vielä päädyttyä leffaankin tällä viikolla, mutta siitä lisää myöhemmin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s