UFO Sweden

Jos leffan nimi on UFO Sweden, niin mikä voisikaan mennä pieleen. Kaikki! Jotain vastaavaa olen kuullut ennenkin, mutta hyvin hyvin harvoin olen mitään hyvää nähnyt, jos leffassa puhutaan tosissaan, tai edes puoli tosissaan UFO:ista. Puhumattakaan siitä, että kun kyseessä ei ole lasten leffa tai scifi-fantasia, vaan kuitenkin niin sanotusti hyvin perus leffa. No, mutta kun kerran kaveri leffaa suositteli, kertoi siinä olevan aivan mahtavat bassot ja vielä kaiken lisäksi ihan hyvä leffa, niin otin sitten haasteen vastaan. Ja tämä haaste siis löytyy Netflixistä.

Välillä kannattaa kuitenkin olla avoimin mielin ja lähteä katsomaan myös sellaista leffaa, jolla ei välttämättä oletusarvot ole ihan korkeimmillaan. Leffa nimittäin saattaa yllättää ja ollakin ihan hyvä. Ja sellainen yllätys sitä tällä kertaa tulikin, nimittäin niin uskomattomalta kuin se itselleni kuulostaakin, niin tykkäsin itseasiassa tästä leffasta aika paljon. Tykkäsin leffasta aika paljon siitäkin huolimatta, että tämä UFO-jengi oli tavallaan juuri sellaista hahmoa, joista en leffoissa yleensä tykkää. Vanhahtavaa, nörttiä ja sellaista tavallaan jälkeen jäänyttä. Ja vaikka he tavallaan olivat juuri sitä, niin tällä kertaa tuo jengi siitä huolimatta sulatti kyllä tämän leffafriikin. Tähän vielä kun lisätään, että Inez Dahl Torhaug, joka oli loistava, niin yhtäkkiä odotukset olivat kääntyneet voiton puolelle.

Sitten varmaan on sujuvaa mennä seuraavaksi niihin ääniin. Ja kyllä, kyllähän tässä leffassa käytiin aika syvällä ja bassoa kyllä riitti. Ennen kaikkea se, että sitä bassoa käytettiin erittäin hyvin. Ylipäätään koko leffan aika tuli vaan fiilisi siitä, että kyllä on kiva katsoa leffaa. Viime aikoina ei ole ihan hirveästi ehtinyt, joten jokainen leffahetki on oikeasti juhlahetki. Tuon basson lisäksi leffassa oli muutenkin kyllä äänet erittäin hyvin kohdillaan, ja kyllähän se tietysti sitten nostaa leffan yleistäkin tasoa omilla mittareilla tosi paljon. Loppuun vielä kun toteaa, että niistä muutamista yliluonnollisista hetkistä huolimatta UFO:ja tässä leffassa ei lopulta näkynyt, niin loistava leffa joka kannattaa kyllä tsekata.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s