John Wick 3 UHD 4k

Kolmaskin John Wick tuli sitten katsottua samaan putkeen ja nyt siis ainakin teoriassa ollaan valmiita neljänteen. Olen tässä tosin hieman katsellut milloin sen ehtisi katsomaan ja vaikuttaa että leffa on hyvin jo tippunut alempiin saleihin, joten voipi olla että tällä kertaa John Wickkiä sitten odotellaankin saapuvaksi kotiin. Mielenkiintoinen leffa olisi varmasti ollut ja etenkin leffassa nähtäväksi, mutta katsotaan nyt..

Kolmas osa tai ainakin pätkiä siitä on tullut katsottua useaan kertaa, ja kyllähän se tälläkin kertaa ihan hyvin maistui, vaikkakin vaati ehkäpä sen pienen tauon, sillä eihän leffa sinällään ole mihinkään muuttunut, eli ammutaan edelleen kaikkea mikä liikkuu, vaikkakin tässä ehkä hieman enemmän myös ihan aseettomia kaksintaisteluja. Täytyy todeta, että miesten kestävyys alkaa näissä kyllä olla jo aika huimaa luokkaa, enkä puhu nyt vain Herrasta itsestään, vaan kyllä alkaa vastustajienkin kestävyys olemaan aika huimaa luokkaa.

Juonellisesti leffa oli taas toisen jälkeen ehkä hieman parempi, ja ihan selkeästi jatkumoa ja saagan viemistä neljänteen osaan, siksi neljäskin olisi kyllä ihan kiva nyt mennä katsomaan. Tykkäsin tästä ehdottomasti enemmän kuin toisesta, mutta en ehkä kuitenkaan ihan yhtä paljon kuin ekasta. Äänethän nyt ovat aivan huippua ja aseiden äänet ovat enemmän kuin vakuuttavia. No, mutta ei tästä nyt sen enempää, eteenpäin sanoi mummo lumessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s