Reminiscence

Eilen tuli pyörähdettyä Helsingin keskustassa ja samalla käytyä pitkästä aikaa toivioretkellä myös Filmihullun leffakaupassa Kampissa. Toiveissa oli löytää halpalaarista mahdollisimman monta kiinnostavaa ”kympin” leffaa ja lopulta niitä tarttui mukaan pari, pitkään ostoslistalla ollut Wonder Woman 1984 sekä HBO Maxilta aikanaan nähty Reminiscence. Reminescencestä olin aikaisemmin kirjoitellut blogiin, että pitää ehdottomasti joskus katsoa levyltä uudelleen kun Elusivet ovat valmiit, sen aika tuli nyt. Filmihullun kaupassa olisi toki ollut paljon muutakin mielenkiintoista, etenkin kiinnosti erittäin paljon uusi Top Gun, joka yllätyksekseni löytyi jo hyllystä, vaikka CDON:n myy kyseistä julkaisua edelleen kuun lopun julkaisupäivänä. En oikein ymmärrä, että jos on jonkin leffan julkaisupäivä, niin miksi jossain liikkeessä se on myynnissä jo ennen tätä?

Reminescence kuitenkin kiinnosti sen verran paljon, että se piti sitten myös katsella heti kotiin tultua. Oli jännä että kun aloitin leffan katsomisen niin en muistanut leffasta yhtään mitään, mutta jo muutaman minuutin jälkeen muistin varsin hyvin mistä leffassa oli kyse, vaikkakin leffa kyllä kokonaisuudessaan meni ihan uutena, eli juonesta en kyllä sen enempää mitään muistanut. Reminescence on erittäin hyvä ja mielenkiintoinen leffa, jonka katsominen useampaan kertaa varmasti auttaa. Leffa muistuttaa paljon Christopher Nolanin leffoja tyyliltään, mutta ihan niin vaikea tämä ei kuitenkaan ole ymmärtään.

Leffan äänet olivat erittäin hyvät, ei mitään erityistä, mutta edelleen tuo miehen matala puheääni tarinan kertoja on aina jotain erityisen kivaa kuunneltavaa. Muutama kerta mentiin aika syvälle subbarien maailmaan, mutta eihän tässä mitään ihan älyttömiä kohtauksia äänien parissa ollut. Kiva kokemus joka tapauksessa ja ihan kiva leffa löytyä myös hyllystä.

Monesta suunnasta ole kuullut paljon puhetta Bullet Train leffasta, ja vähän sen hankkiminen Filmihullulta kutitteli, mutta jätin lopulta hankkimatta. Leffaa on paljon kehuttu, mutta jotenkin vähän sellainen fiilis, että pakko tuota ei ole itselle hankkia, joten se taitaa olla nyt tämän illan leffa, vuokrattuna Itunesta. Kohti leffahuonetta siis.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s