Dumbledoren Salaisuudet

Viikonloppuna tuli etsittyä jälleen katsottavaa kahdesta avoimena olevasta striimauspalvelusta, ja tällä kertaa katsottava leffa löytyi HBO-Maxin puolelta. Dumbledoren Salaisuudet ei ollut ennakkoon kovinkaan tuttu, eikä sen näkemiseen liittynyt kovinkaan suuria odotuksia. Valitettavasti leffa ei tällä kertaa juurikaan mitään ihmeellistä tarjonnutkaan, vaikka välttämättä mistään huonosta leffasta ei kyse olekaan.

Tämä on taas yksi niitä leffaharrastuksen kivoja puolia, tämä leffa on varmasti suosittu ja monelle katsojalle todella mieluisaa katsottavaa. Siitä huolimatta, että leffa oli varsin laadukas ja sisälsi useita tähti-näyttelijöitä niin leffan genre ja sisältö ei sitten vaan taas ollut omin mielenkiinnon raameissa. Ylipäätään en ole koskaan tykännyt tälläisistä haltia ym. fantasia elokuvista, vaikka niistäkin on hyviä kokomuksia, kuten Taru Sormusten herrasta 4k muodossa. Tämäkin oli 4k ja Atmos, mutta valitettavasti sekään ei tällä kertaa auttanut mielenkiintoa ylläpitämään, vaan aika paljon tuli tehtyä kaikkea muuta samalla.

Muuten leffa huoneessa on taas ollut hieman aktiivisempaa toimintaa, mutta ei niinkään leffojen merkeissä. Jyväskylästä oli vieraita viime viikolla ja kyllähän se taas oli aika kiva testailla hieman laitteita ja leffapätkiä. Yksi jota kovasti pyörittelimme oli mm. Fury, jonka 4k versio vihdoin löytyi ebaystä järkevään hintaa, ja vaikka ehti perille vasta pari päivää tämän session jälkeen, niin sekin nyt hyllystä löytyy. Ja kyllä, pitihän sitä sitten vielä testata kun se tuli, ja edelleen, striimin ja levyn ero äänissä on minun korvissani aika iso. Edelleen pitää sanoa, että PB16 ultrat toimivat mahtavasti, eivätkä varmasti jää millekään toiseksi, vaikka niitä edelleen kauppailen ja DIY Martyt saavat siis odottaa.

Leffasohva sen sijaan tuli valmiiksi ja sitä yksissä bileissä jo testailtukin. Hyvin mahtui kolme aikuista istumaan ja mukava siinä kuulemma oli istuskella, vaikka rahi valmistuukin vasta tänään. Mitähän sitä sitten seuraavaksi keksisi, ainakin tuli huoneksi taas kalibroitua uusien tuolien aikaan, ja oli muuten mm. Dirac Liveenkin tullut taas uusia kivoja päivityksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s