Batman – Dark Night

Tämä kirjoitus jäi kiireessä viikonlopulta kirjoittamatta, mutta tosiaan, viikonloppuna tuli sitten katsottua myös toinen osa Batman Trilogiaa, eli Dark Night. Tämä on ehkä kuitenkin se kaikista paras näistä kolmesta, etenkin, koska Joker on aivan sairaan hyvä hahmo, ja Heath Ledger kaikesta tragediastaan huolimatta tässä todella loistava. Leffassa on muutenkin paljon hyvää, ja pakko sitä vaan on taas todeta, että kyllä Batman ja ylipäätään Chirstopher Nolan vaan rokkaa minulle.

Luonnollisesti toinen valtava juttu tässä leffassa oli taas äänet, eli kun tämän trilogian nyt sain levylle, niin kyllähän sitä piti hieman myös testailla. Ajatuksena oli katsoa puoli leffaa levyltä, ja sen jälkeen vaihtaa Apple store striimiin, jossa siis myös omistan tämän saaga. Ja kyllä, se kokeilu loppui aika nopeasti, ehkä noin varttin verran leffaa jaksoin striiminä katsoa, kunnes totesin, että ei vaan striimillä riitä potkua. Volymeä piti korottaa kymmenen pykälää, eikä sekään vielä nostanut dynamiikkaa sinne päinkään. En tiedä miten tätä nyt kuivasi, mutta ei vaan todellakaan kuulosta samalta, kaikki leffamaisuus hukkuu kun näitä pääsee rinnakkain vertailemaan.

Loistava leffa siis, vaikka hieman nyt kaikkea säätöä taas leffan välissä olikin. Nautin kuitenkin joka hetkestä, ja kyllä tämän voi katsoa uudelleen ja uudellee, sitä ennen kuitenkin kolmas osa, ja uusin, ensin striiminä, ja sitten tietysti UHD-levyllä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s