Copshop

Se olisi sitten vappu, ja tästä vapusta on tulossa sellainen, että kerkeää myös katsomaan leffoja, vaikka ihan niin paljon kuin haluaa. Ja hyvä niin, sillä leffojen katselu on viime aikoina jäänyt kiireiden vuoksi vähän vähemmälle, mutta kun sinne on ehtinyt, niin kyllä se sitten onkin taas ollut mukavaa. Jotenkin tuntuu aina että laitteetkin kuulostavat sitä paremmalta, mitä harvemmin huonessa käy. Jotenkin korva kuitenkin tottuu jos jatkuvasti katselee ja se taas saa aikaan sitä ikuista päivittämisajatusta. Eilen illalla tuli jälleen huoneeseen suunnattua, ja vaihteeksi sellainen myöhäisilta, jolloin leffaa pystyi katsomaan myös ihan kunnon äänillä. Leffan valinta tällä kertaa ei sinällään ollut kovin vaikea, mutta muutama selkeä kriteeri siihen oli. Hirveän pitkää leffaa ei jaksanut katsoa, striimauspalvelut tuli selattua ensin, mutta lopulta katsottavaa löytyi sitten korkeasta pinosta uusia 4k leffoja.

Ja hyvä leffa sitä tällä kertaa sitten löytyikin. En oikein ollut varma mikä tämä leffa oli kun sitä tilasin CDON:ista viime viikolla, mutta jotenkin se kuitenkin vaikutti mielenkiintoiselta, vaikka siitä en ollut ennen mitään kuullutkaan. Uusi leffa kuitenkin ja varsin mielenkiintoiset näyttelijät. Ensinnäkin Gerald Butler oli oli leffassa loistava samoin kuin Frank Grillo. Myöskään ei sovi vähätellä Alexis Louderin esitystä nuorena polisiina, joka pistää rikollisen kuin rikollisen sujuvasti nippuun. Siitäkin huolimatta koko shown kuitenkin varasti aivan suvereenisti Toby Huss aivan jäätävällä suorituksella Anthony ”Tony” Lambina. Lamb ilmeistyi leffaan kuin tyhjästä, mutta sen jälkeen otti koko elokuvan haltuunsa roolilla, joka oli uskottavuudessaan omaa luokkaansa, silti ollen erityisen hauska ja miellyttävä. Erilainen, mutta mahtava rooli joka sai hymyilemään joka sekunnin.

Leffa hymyilytti muutenkin eikä vähiten sen äänien vuoksi. En tiedä miltä leffan äänet olisivat striimattuna kuulostaneet, mutta kyllähän ne tässä nyt taas kuulostivat aivan loistavilta. Äänien pannus oli erityisen hyvää ja muutenkin äänet tukivat taas leffaa enemmän kuin hyvin. Yhdessä vaiheessa kun jokin hälytyssummeri soi, joutui oikeasti miettimään että mistä hitosta tuo ääni tulee, niin aidosti se tuli ”jostain takaa”. Muutenkin oltiin sitten kellarissa tai sisällä, äänet oli muodostettu erityisen hyvin tilaan sopivaksi ja sai vaikuttamaan että olisi aidosti itse sisällä poliisiasemalla. Ja kaiken tämän sanottua, mitää vielä todeta, että äänethän sitten olivat muuten ihan vaan 5.1, eli parhaat 5.1 pitkään aikaan, tai koskaan, jos otetaan Christofer Nolanin leffat pois laskuista. Ehdottomasti loistava hankinta UHD-hyllyyn!

Muutama uusi leffa tarttui ostoskoriin taas CDON:ista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s