Nobody

Vaihteeksi koneeseen aitoa 4k-materiaalia ja jonkin aikaa sitten hankittu Nobody. Leffa joka on kiinnostanut jonkin verran, mutta herättänyt myös kyllä jonkin verran ristiriitaisia ajatuksia jostain syystä. Mikä tämä leffa sitten lopulta oli? Sanotaanko näin että aika hyvä sekoitus John Wickiä, Yksinkotona-leffoja ja no montaa muutakin leffaa.

Nobody oli mukava puolentoista tunnin leffa ja ihan kyllä hyvää viihdettä. Tämä ei ihan John Wickin tasolle yltänyt, mutta varsin hyvä leffa kuitenkin. Se mikä ehkä tässä eniten yhdisti John Wickiin oli se, että molemmat leffat ovat varsin laadukkaita tekeleitä, ja tässä Nobodyssä etenkin oli erittäin laadukasta kuvausta ja leikkausta. Tälläisissä lyhyissä toimintaleffoissa tempo on usein varsin kiivasta, mutta hyvällä leikkauksella sitä saadaan vielä tehostettua ja siinä suhteessa tämä leffa toimi erittäin hyvin. Tässä oli jotain hyvin PT Vatasen videoistakin tuttua tyyliä, kertooko se lukijoilleni sitten mitään niin sitä en tiedä.

Toinen mikä oli taas todella hienoa pitkästä aikaa oli mahtavat äänet, eikä siis sen vuoksi, että jatkuvasti tapeltiin ja ammuttiin, vaan ihan muista syistä. Leffassa oli tilat ja leffan tapahtumat otettu erityisen hyvin huomioon ja Atmosta käytettiin taas todella mallikkaasti hyväksi. Ja olipa leffassa myös yksi ihan todellinen kohokohta. Jos nimittäin haluat testata tai näyttää jollekin miten äänen pannaus edestä ympäri koko huoneen tapahtuu, niin kohdassa 11.45 on täydellinen esimerkki siitä. Olin muuten enemmän kuin innoissani tästä ja kohtaus piti katsoa pariinkin kertaan uudelleen.

Kokonaisuutena siis varsin kiva leffa ja leffailta kaiken kaikkinaan. Onneksi nyt näitä uhd leffoja on paljon pinossa ja tulossa niin laadukas katsottava ei lopu hetkeen kesken! Jep, ja huomenna tulee taas lisää pinoon täydennystä kun uusin CDON paketti saapuu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s