Black and Blue

Kylläpäs tulikin tänään katsottua hyvä leffa netflixistä. Leffaan ehdin pitkästä aikaa ja leffaksi valikoitui tällä kertaa hyvin nopeasti Black and Blue niminen leffa. Muun muassa Naomie Harrisin, Tyrese Gibsonin ja Frank Grillon tähdittämä leffa oli pitkästä aikaa kunnon toimintatrilleri, joka kesti viihdyttävänä ensi hetkestä aivan leffan loppuun asti. Leffan päätähdet täyttivät roolinsa tänään todella todella hyvin ja kaikki tuntui todella uskottavalta ja laadukkaalta. Tämä oli pitkästä aikaa sellainen leffa, jossa tuntui kaikki toimivan varsin hyvin ja missään vaiheessa ei ollut pienintäkään pelkoa tylsistymisestä.

Leffan juoni oli aika simppeli, mutta silti todella hyvin mietitty ja erittäin hyvin etenevä. Leffasta olisi helposti saanut paljon huonomman, sillä tuon yhden videon saaminen ”turvaan” olisi voinut kuvitella olevan hyvinkin helppoa, mutta tässä leffassa siitä tehtiin vaikeaa todella uskottavasti. Leffassa oli paljon kivoja käänteitä ja missään vaiheessa ei oikein ollut mahdollista arvata mitä seuraavaksi tapahtuu. Nautin kyllä joka hetkestä.

Kun tämän lisäksi leffan äänissä oli todella paljon hyvää, oli kokonaisuus erittäin hyvä. Leffassa oli erityisesti panostettu surroundien käyttöön aika ainutlaatuisen hyvin, siitäkin huolimatta että leffa ei ollut atmos-laatua. Leffassa sivulla ja takana tapahtui jatkuvasti, erittäin uskottavasti ja todentuntuisesti. Tätä leffaa voisi hyvin käyttää referenssinä esitellessä taka ja sivukanavia. Eikä leffan äänissä muutenkaan ollut mitään valitettavaa, kaikki oli ns. oikein.

Klipschit muuten ovat nyt koemyynnissä, eli rohkeasti vaan yhteyttä jos oman kotiteatterin tekeminen tai päivittäminen kiinnostaa ja on kohta ajankohtaista. Kohta siksi, että ihan vielä kaiuttimia ei huoneesta ulos voi kantaa, mutta sekin päivä lähestyy ja uusien 1099:en pitäisi olla suomessa lokuun loppuun mennessä. Toki ne pitää vielä kasatakkin, mutta eiköhän se onnistu kohtuu nopeasti kun sinne asti päästään. Sitä ennen kuitenkin nautitaan vielä vanhasta ja käydään vaikka leffassa. Huomenna, nimittäin todella pitkään odotettu Bondin ensi-ilta, jota itse vietän Biorexin prime salissa. Ai odotanko, no todella!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s