Duisburg

Eilen illalla sitten päästiin taas omaan huoneeseen ja leffan pariin. On todella ollut kova ikävä jo leffojen pariin, mutta nyt vaan ollut tilanne, ettei yksinkertaisesti ole ehtinyt. Eilen siihen kuitenkin myöhäisillassa tuli mahdollisuus ja Netflix siis pitkästä aikaa auki. Eikä tosiaan tarvinnut kuin Netflixi avata ja siitä suoraan ruutuun pärähti Duisburg niminen leffa italiasta. Ihan hirveästi en miettinyt vaan leffa samantien pyörimään ja aivot narikkaan edes hetkeksi.

Leffa perustui tositapahtumiin, joten sikäli aika varmasta valinnasta tällä kertaa kyse. Leffa oli mielenkiintoinen ja ihan hyvä, mutta ihan hyväksi se kuitenkin jäi. Leffan tarina meni ihan kivasti eteenpäin, mutta aivan loppuun asti hiottu helmi tämä ei kuitenkaan ollut. En oikein tiedä mitä tästä jäi lopulta sitten puuttumaan, mutta jotain kuitenkin. Leffa ei ehkä näyttänyt visuaalisesti niin hyvältä kuin olisin ehkä toivonut, ja luonnollisesti äänetkin tänään todella hiljaisella. Näyttelijöissäkään ei mikään varsinaisesti häirinnyt, mutta toisaalta ei myöskään loistanut.

Huoneeseen muuten on tullut tässä myös yksi pieni mutta iso päivitys, jonka vaikutuksia vasta hitaasti testaillaan. Olen kertonut aikaisemminkin, että huone on kesällä parhaimmillaan todella kuuma, eikä ilmanvaihtoa varsinaisesti ole. Nyt ostin kuitenkin Lidlistä tuuleetin/kostuttiminen, joka onkin osoittautunut jo alkuun varsin vakuuttavaksi kapineeksi. Vielä kun laite ei tarvitse putkea ulos vaan kerää nestettä omaan säiliöön, niin ikkunan ja verhot voi sulkea, ja nauttia leffasta hieman viileämmässä huoneessa. Laite itseasiassa on aika tehokas, siinä on neljä voimakkuuden asetusta ja itse niistä tarvinnut vasta ykköstä, joka puhaltaa kivasti, mutta ei äänen puolesta häiritse leffaa. Hyvä hankinta toistaiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s