Rakkautta ja rikkautta

Perjantai-illan ratoksi vaihteeksi hieman romanttista komediaa, joka yleensä on osoittautunut varsin haastavaksi taiteenlajiksi. Tänään kuitenkin tämä brasilialainen teinirakkaus osuu aika hyvin naulan kantaan. Leffa on hauska, säätämistä riittää, mutta missään vaiheessa ei tule tippaakaan näille leffoille tyypillistä myötähäpeää, vaan leffa on varsin hyvällä maulla tehty aito romanttinen komedia. Leffa kestää sen hieman alle pari tuntia, mutta kelloa tämän leffan kanssa ei pahemmin tarvitse katsoa, leffa etenee sujuvasti ja juoni on itse asiassa varsin hyvä.

Aiheenahan tämä leffa on silkkaa timanttia. Kuinka moni ihminen on oikeasti rakastunut toiseen ihmiseen maallisen mammonan vuoksi? Veikkaisin, että aika moni, vaikka todelliseen rakkauteen edelleen uskonkin. Siitäkin huolimatta myös rakkaudessa rahalla ja vallalla on erittäin suuri merkitys moneen asiaan. Kunnioitus Tetoa kohtaan nousee suureksi heti leffan alusta lähtien. Teto on saanut elämältään aivan kaiken, jopa ”rakkautta” enemmän kuin tarpeeksi. Jokin miehen sisällä kuitenkin kipuilee ja onneksi sen kivun nostaa pintaa miehen paras ystävä. Teto alkaa oikeasti miettimään mikä elämässä on tärkeintä, ja kohdattuaan elämänsä rakkauden, päättää Teto testata onko tuo oikeasti rakkautta ihmiseen vai rahaan. Siitä alkaakin sitten erinäisten tapahtumien ketju, joka voisi viedä leffan täydelliseen katastrofiin, mutta tällä kertaa se saatellaan tyylikkäästi loppuun asti.

Leffan näyttelijäkaarti on varsin onnistunutta ja koko nuorisokaarti valloittaa hymyllään. Roolitukset ovat onnistuneet loistavasti, ja vaikkakin kuvankaunis Giovanna Lancellotti varastaakin koko show upeudellaan, niin hänenkin roolinsa perustuu timanttiseen näyttelemiseen, ei pelkkään kauneuteen kuten näissä leffoissa niin usein käy. Jos kaipaa hyvää romantiikkaa, tämä leffa kannattaa laittaa muistiin. Tämän leffan olisi voinut varsin hyvin katsella päivälläkin, muutamat yökerhokohtaukset olisivat varmasti kuulostaneet varsin hyviltä kovemmillakin äänillä. Kokonaisuudessaan erittäin antoisa leffailta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s