Ice Age 4

Tästä tulee ehkäpä lyhyin päivitykseni koskaan, mutta koska kirjoitan kun katson, niin kirjoitan myös tämän päivän Ice Age 4 leffasta. Tänään siis tuli lasten kanssa katsottua neljäs ja toiseksi viimeinen Ice Age leffa. Jotenkin nämä on nyt jo nähty, ja tänään ei itse jaksanut leffaan keskittyä oikein lainkaan. Vuoron perään tuli surffailtua kännykällä ja nukuttua. Onneksi nyt huonessa on kaksi riviä tuoleja, ja lapset nauttivat kovasti eturivistä, joten paha vanhempi voi rauhassa tarvittaessa surffailla takarivissa.

Muksut tykkää, ja se nyt kai tärkeintä. Jotenkin nyt vaan nämä Ice Age leffat ovat alkaneet jotenkin junnata paikoillaan, etenkin kun suomenkielisenä mistään leffasta ei saa edes 5.1 ääniä parempaa irti, siitäkin huolimatta, että tässäkin olisi alkuperäisenä taas jo ollut 7.1. Lasten kanssa ääniä ei voi pitää kovinkaan kovalla, joten sekin ilo jää kuulematta ja kokematta. Lapsien mielestä tämäkin oli hyvä, ja kysyivät heti montako näitä vielä on. Omaksi onnekseni enää yksi, toivottavasti sen jaksaa taas katsoa kunnolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s