The Last Thing He Wanted

Eilen Neflixistä paukahti avatessa eteen elokuva nimeltä The Last Thing He Wanted joka sai huomioni välittömästi. Hyvin mielenkiintoisen oloinen elokuva, jonka esittely ei kuitenkaan kertonut elokuvasta liikaa suuntaan tai toiseen. Elokuvan alku olikin todella kiinnostava, mutta lopulta jouduin valitettavasti jättämään elokuvan kesken ja jatkamaan sitä sitten uudelleen tänään.

Pohdin hetken, että aloitanko leffan uudelleen alusta, mutta päädyin sitten jatkamaan siitä mihin eilen jäin. Oliko tuo sitten hyvä vai huono päätös, niin vaikea sanoa, mutta leffa jatkui mielenkiintoisena myös tuosta eteenpäin, eikä nyt varsinaisesti tullut fiilistä, että olisin jostain jäänyt paitsi. Leffa juoni oli hyvä, mutta vaati aika paljon keskittymistä. Vaikka leffassa oli tekstitys ja kaikki, niin jotenkin voisin jopa väittää, että tästä leffasta voisi saada enemmänkin irti katsomalla sen vielä uudelleen.

Ben Affleckia en ole tainnutkaan nähdä ihan hetkeen, ainakaan siis missään uudessa leffassa, ja pitää sanoa olin hieman yllättynyt, Affleck oli edelleen oma itsensä, mutta jotenkin tykkäsin hänen roolistaan tässä leffassa. Anne Hathaway oli suorastaan loistava. Hathawayn nimi ei minulle ole tullut kovinkaan tutuksi, vaikka varmasti hänen leffojaan on tullut ennenkin nähtyä. Tai ainakin pitää nähdä, hyvä näyttelijä hyvän roolinsa lisäksi.

Kuvanlaatu leffassa oli UHD, joten kuvanlaatu leffassa oli erittäin hyvä. Muutenkin leffa oli varsin hyvin tehty ja kiva katsella. Leffassa liikuttiin monissa aika mielenkiintoisissakin ympäristöissä ja maisemissa. Siitäkin huolimatta kuva ja kuvaus toimi hyvin kautta linjan. Äänissä ei paljon ollut, eikä ollut tarvettakaan. Katselin itseasiassa leffaa aika maltillisilla äänillä ja oli vaihteeksi kiva katsella ihan näinkin. Kannattaa katsoa, ehkä itsekin palaan tähän vielä.

Tänään ja eilen tuli postista myös erittäin odotetut muutamat leffat jenkeistä, tai oikeastaan puolet taisi olla Kanadasta. En malttaisi millään olla katsomatta, mutta maltetaan nyt ainakin sen verran, että löytyy aika, jolloin nämä pystyy katsomaan kunnon äänillä. Lion King tuli jo nähtyä jonkin aikaa sitten 3D:nä, nyt tarjolla olisi ne Atmosäänet ja kuvanlaatu, jota on kehuttu UHD-Levyllä jopa vuoden parhaaksi levyksi. Gemini Man taas faktisesti pitäisi tarjota parasta kuvanlaatua mitä on tällä hetkellä levyllä mahdollista saada, joten odotan tuotakin kovasti. Omaa luokkaansa sitten onkin Ferrari v Ford ja Midway. Näihin väännetään volyymit kaakkoon ja nautitaan sitten oikein urakalla, niin paljon näiden Atmos ääniä on kehuttu! Can’t wait!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s