Ocean’s Twelve

En oikein tiennyt mitä sitä tekisi mieli katsoa, joten Netflix ratkaisi tuon asian puolestani. Avasin laitteet, AppleTV:stä oli Netflix jäänyt auki ja siinä ruudussa seuraavana suosituksena oli Ocean’s Twelve. Jännä juttu sinällään, että hyvinkin tuttu leffasarja ja ensimmäinen osa olikin loistavasti vielä muistissa. Tästä toisesta osasta en kuitenkaan sitten muistanut oikeastaan mitään. Sen verran toki, että tiedän tuonkin joskus katsoneeni, mutta jotenkin kaikki leffassa vaan tuntui todella uudelta. Siitäkin huolimatta leffa jätti pienen pettymyksen tunteen, ei päästy nyt lähellekään ensimmäisen osan tasoa.

Jep, näyttelijäkaarti oli leffassa edelleen erittäin kova, etenkin kun siihen oli saatu lisättyä vielä esimerkiksi cameo-rooliin Bruce Willis. Valitettavasti kuitenkaan tuokaan ei aivan minua sytyttänyt, vaikka siinä kai jonkinlaista huumori-arvoa yritettiinkin etsiä. Leffan juoni oli jotenkin hieman hidas ja ei edennyt oikein sujuvasti. Loppuratkaisu toki jälleen ihan mielenkiintoinen, mutta sitä joutui tällä kertaa odottamaan hieman liian pitkään ja kliimaksin rakentaminen oli aavistuksen tylsää. Tässä jo olisi hyvin voinut rakentaa tarinan niin, että porukka olisi maksanut Benedictille takaisin varastamalla hänen omat rahansa tai vieläkin parempaa, ryöstänyt herran loputkin rahat.

Tämän lisäksi elokuvanautintoa tänään häiritsi pahasti se, että kuvanlaatu oli ehkäpä huonointa mitä ole koskaan nähnyt. Tämä leffa Netflixissä oli laadultaan huonompaa kuin huono DVD-laatu. Kuva oli välillä niin sakeaa sumua, että mietin jo miksi tähän edes tuhlaan aikaan. Kuva ei ole itselleni se tärkein asia, mutta tässä surkea kuvanlaatu todellakin jo alkoi häiritsemään nautintoa. Enkä siis edelleenkään tiedä onko tässä kyse vain surkeasta laadusta palvelussa, vai onko omalla netilläni jotain tekemistä asian kanssa. Ääniä leffassa ei pahemmin tarvittu, eikä niitä siis ollut. Lähinnä pelkää tasaista dialogia, muutamalla pienellä räjähdyksellä ryhditettynä.

Bruce Willis:kin tuotu Cameo Roolissa leffaan mukaan.

Viime viikolla mainitsin, että viikolla piti tapahtua jotain erityistä, mutta ei sitten tapahtunutkaan, ainakaan vielä. Suunnitelmissa nimittäin oli Parasite elokuva Suomen vanhimmassa maakuntaelokuvateatterissa, Elävien kuvien teatterissa Forssassa. Valitettavasti en kuitenkaan ehtinyt paikanpäälle vielä torstaina, ja leffa ei enää perjantaina pyörinytkään. En sitten ehtinyt katsomaan mitään muutakaan, joten tuon elämyksen kokeminen siirtyy myöhäisemmäksi. Käytävä siellä kuitenkin jossain vaiheessa on.

Tällä viikolla postin pitäisikin sitten tuoda jotain todella mielenkiintoista materiaalia kotiin, katsotaan milloin ehtii ne pyöräyttämään ruudulle, todennäköisesti aika nopeasti, sen verran odotetuista leffoista on kyse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s