Joker – osa 2

Naapuri tuli tänään kylään ja halusi katsoa Jokerin. Ei ollut vielä nähnyt leffassa, joten hänelle ensimmäinen ja itselleni toinen kerta. Ei tarvinnut paljon kuitenkaan miettiä, katsoin leffan erittäin mielelläni uudelleen ja voisin katsoa vielä kolmannenkin kerran. Ajatukset leffasta eivät ensi kerrasta mihinkään muuttuneet, edelleen kyseessä todella huikea leffa, ja kuten ensimmäisen kerran jälkeen arvioin, leffa, jonka voi rehellisesti katsoa useammankin kerran.

Se mistä tykkäsin paljon ja itse asiassa myös ajatuksena mielenkiintoinen oli se, että toisella katselukerralla sain leffaan vielä paljon syvemmän tuntuman. Monta asiaa aukesi vieläkin paremmin ja kaikki elokuvassa loksahti vieläkin paremmin paikoilleen. Leffa todellakin on mestariteos, jossa asioita on ihan oikeasti ajateltu loppuun. Toki, en tiedä kuinka paljon asiaan vaikutti se, että elokuvassa ei ollut suomitekstitystä, joten joidenkin asioiden hahmottaminen on siitäkin johtuen saattanut jäädä ohuemmalle. Mietin leffan jälkeen joka tapauksessa paljon sitä, että kuinka paljon muista leffoista saisi enemmän irti katsomalla niitä nopeasti uudelleen. Outo ajatus, mutta ajatus tämäkin.

Leffan äänet olivat edelleen todella hyvät, tällä kertaa tosin olin apukuskin penkillä. Sikäli hyvä, että tuli testattua huoneen äänimaailma nyt myös viereiseltä paikalta kuin missä normaalisti istun. Lopputulemana se, että huoneen asetukset ovat nyt aika hyvin balanssissa, vaikka huone onkin kalibroitu yhdelle tuolille.

Viikonlopun saldo Jumbon Prismasta

Mietin tuossa viime viikolla, että mitä leffasarjaa seuraavaksi lähtisin katsomaan ja ainakin osaltaan tuo asia on nyt ratkaistu. Kävin tuossa eilen taas etsimässä Jumbon marketeista katsottavaa, ja itseasiassa Jumbon Prisma onkin osoittautunut varsin hyväksi paikaksi. Viimeksi sielä löytyi mm. Mission Impossible kokoelma ja Ice Age vastaava. Tällä kertaa löysin hyllystä aikaisemmin jo etsimäni Daniel Craig Bond kokoelman sekä Blueray että UHD versioina. UHD version hinta 50 euroa, vieressä Blueray version 16 euroa. Tiesin jo valmiiksi että en ole missään tapauksessa valmis sijoittamaan tuohon 50 euroa, mutta silti mietin asiaa pitkään. Lopulta kuitenkin totesin, että itselleni kuitenkin äänet ovat leffoissa se isompi juttu, ja näissäkin molemmissa äänet ovat aivan samat riippumasta formaatista. Lisäksi olen nyt tuon Panasonicin UHD-soittimen kanssa huomannut, että soitin tekee todella hyvää jälkeä kuvan kanssa myös Blueray formaattien kanssa. Päädyin siis lopulta hankkimaan kokoelman blueray:nä ja nyt sitten testaillaan niitä seuraavaksi. Jos tämä kokoelma on blueray versiona hyvä, todennäköisesti tulen hankkimaan seuraavaksi Dark Knight trilogian, samoin Blueray-versiona, joissa hintaero jotakuinkin samaa luokkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s