Joker

Joker-leffa on kummitellut mielessä jo pidemmän aikaa ja varmasti lähestyvällä uudella Batman leffalla on oma vaikutuksensa siihen, että leffa tuli jälleen kerran mieleen. Olen Jokerin nähnyt jo pari kertaa aikaisemmin, mutta siitäkin huolimatta olen koko ajan tiennyt, että tuohon pitää taas pian palata. Ja nyt sitten tuli palattua, ja hyvä niin. Joker on loistava leffa ja tykkään siitä todella paljon. Moni ahdistuu tuosta leffasta ja onhan se aika karua katsottavaa, mutta rajusta aiheesta huolimatta minun mielestäni on tehty erittäin hyvällä maulla leffa, jossa ei kuitenkaan pröystäillä väkivallalla.

Jäikö tästä sitten jotain uutta mieleen, no ei varsinaisesti. Toki tästäkin leffasta aukeaa aina hieman uusia puolia, mutta ei mitään niin merkittävää. Jännä juttu tässä leffassa kuitenkin on se, että vaikka sen on jo useamman kerran nähnyt, niin silti se ei annan sellaista fiilistä, että tuntee leffan tapahtumat liian hyvin, Jokerin kanssa ei siis pääse kyllästymään, vaan leffan katsoo helposti useammankin kerran.

Tämän lisäksi kun leffan äänet ovat silkkaa priimaa, niin kiva tästä on nauttia. Leffan äänet eivät sisällä juurikaan tehosteita, mutta leffan musiikki on sitten sitäkin vaikuttavampaa. Kyseessä on ehdottomasti esimerkki leffasta kun puhutaan elokuvamaisista äänistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s