Aftermath

Nyt jos googlaat Aftermath leffaa, tulee helposti tuloksia kahdelle saman nimiselle leffalle. Tällä kertaa on kuitenkin kyseessä vuoden 2017 leffa, joka löytyy HBO-Max palvelusta. Pieni hetki aikaa katsoa leffaa, joten valinnan vaikeutta oli jonkin verran ilmassa. Tavallaan palaan aina uudelleen siihen Netflixiin, eli sitä on kyllä leffojen määrän suhteen ikävä, mutta kyllä tauko vielä jatkuu jonkin aikaa. Toisaalta, kyllä ne leffat siellä sitten myös pysyy.

Aftermath leffa kuulosti hyvältä, etenkin luonnollisesti sen vuoksi, että kyseessä jälleen tosi tapahtumiin perustuva leffa. Leffan tapahtumat eivät itselleni olleet taas yhtään tuttuja, mutta nopealla googletuksella kyseessä on vuonna 2002 saksassa tapahtunut onnettomuus. Leffa ei siitä antanut kyllä mitään vinkkiä, vaan olisin leffaa katsoessani sanonut varmasti, että kyseessä on jenkeissä tapahtunut onnettomuus. Tuntematta tarinaa tai todellisia henkilöitä, Arnold Shcwarzenegger rooli on tässä kyllä enemmän kuin vakuuttava, moittimatta kuitenkaan ketään muutakaan. Hyvin oli roolitettu leffa kaikin puolin.

Viikonloppuna tuli taas sählättyä hieman myös subbarien kanssa. Mitään varsinaista syytä tähän ei ole nyt ollut tai tullut, mutta pitkästä pitkästä aikaa tein subbarien kalibroinnin alusta lähtien uudelleen. Subbareita en tällä kertaa siirrellyt, mutta muuten tein kaikki alusta lähtien, aloittaen subbarien ja Minidsp:n nollauksesta. Kivaa pitää tuokin taito hallussa ja verestää muistia aina välillä. Toisaalta, kai sitä jotain uutta myös piti yrittää saada, sillä paria YouTube videota ennen sitä tuli taas katseltua.

No, mutta varsin suora käyrä sielä taas saatiin aikaan, sillä muutoksella, että Harmanin käyräksi käytiin tällä kertaa hakemassa Youthmanin nettisivuilta -8db subbarikorostus. Tämä siis Arcamiin ja Diraciin. Aftermath ei ehkä ollut uusien asetusten testaukseen ihan paras leffa, mutta muutamia loistavia kohtia siinä oli, luonnollisesti liittyen lähinnä lentokoneisiin. Eli kiva leffa, mutta uusien asetuksien testaus jää tulevaisuuteen.

Ai niin, ja loppuun vielä pieni ennakkomainos. Huomenna jokaisen kannattaa suunnata sivuille http://www.leffamedia.fi Sieltä löytyy jotain hyvin mielenkiintoista jokaiselle tämänkin blogin lukijalle. Olemme nimittäin perustaneet uuden sivuston, jossa toistakymmentä sisällöntuottajaa on kasattu yhteen.. Eli stay tuned!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s