Spiderman – No Way Home

Tänään piti vielä illalla käydä varmistamassa, että uusi Spiderman tulee katsottua leffassa ennen kuin joku taas suuressa viisaudessaan päättää laittaa lapun luukulle. Todetaan kuitenkin vielä sen verran, että hieman olin tosin yllättynyt ettei mitään paikkarajoituksia paikkaa varatessa ollut, olin siinä uskossa, että ainakin yksi penkki pitäisi muihin pitää väliä, mutta eipä yrityksistä huolimatta onnistunut tällä kertaa. Tämä on kuitenkin leffablogi, joten eipä mennä siihen aiheeseen sen enempää.

Leffaa on hypetetty aika paljon, eikä sikäli suotta, että onhan nämä Spidermanit olleet aina aika suuria kassamagneetteja ja suosittuja leffoja. Tätäkin leffaa on nyt jouduttu hetki odottamaan, ja kutenkin tapana tuntuu nyt olevan, tämäkin leffa oli painettu kahteen ja puoleen tuntiin, joka kyllä alkaa leffassa olla jo aika pitkä aika istua. Muutenkin jotenkin on nyt hieman ihmeteltävä sitä suurta hehkutusta jota tämä leffa on osakseen saanut. Itselleni valitettavasti tämä leffa ei nyt mennyt ihan suosikkeihin, eikä todellakaan edes Spiderman suosikkeihin.

Leffat ovat aina perustuneet muuhunkin kuin siihen pahojen tyyppien kanssa taisteluun, nyt tuntui taas että tämäkin leffa oli tuotu siihen tämän päivän trendiin, jossa taistellaan alusta loppuun ja säihkettä ja räminää pitää olla. Lähdetään jo liikkeelle siitä ihan perus ajatuksesta, jossa spiderman kostuu siviilihenkilöstä ja supersankarista, nyt tuo puku oli Peter Parkerin päällä käytännössä lähes koko leffan ajan. Ja ei, olen tykännyt paljon esimerkiksi noista viime leffojen droneista ym, mutta jotenkin tämä ei nyt ollut minulle ihan niin Spidermania kuin olisin toivonut.

Äänien osalta leffa oli luokkaa ihan kiva, ja toki Atmosta käytettiin aika kivasti, mikä oli toki myös ihan oletettua. Siitä huolimatta joudun tälläkin kertaa hymyssä suin toteamaan, että äänienkään suhteen ei enää ole mitään pakkoa leffassa näitä käydä katsomassa, vähintään saman kokemuksen pystyy saamaan aikaan myös kotona. Samalla nyt kun kaikki striimaus ym koronankin takia lisääntyy, toivoisi kyllä että useampi muukin uskaltautuisi mukaan tähän hienoon harrastukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s